Titel

het verhaal | mvo beker - cordaid memisa, biological solutions

Pagina
Navigatie cordaid memisa biological solutions
Inhoud
Dagelijks worden er in Nederland miljoenen kopjes koffie en thee gedronken. Hiervan drinkt een groot gedeelte de koffie uit wegwerpbekers. Dit wetende, waarom zouden we niet het drinken van een goede kop koffie koppelen aan een maatschappelijk doel? Op deze manier dragen we allemaal op een eenvoudige manier een steentje bij.
flash...
BioLogical Solutions heeft hiervoor als oplossing de MVO beker ontwikkeld. Bij de aanschaf van de MVO beker wordt 100% van de nettowinst ( € 15,- ) afgedragen aan Cordaid Memisa.

People

Bij de verkoop van elke MVO beker wordt de nettowinst afgedragen aan Cordaid Memisa. Dit betekent dat bij de aankoop van 1 doos bekers een veilige bevalling gerealiseerd kan worden.

Moeders zijn onmisbaar. Maar in ontwikkelingslanden sterft elke anderhalve minuut een moeder onnodig. Daarom biedt Cordaid Memisa concrete oplossingen die de belangrijkste oorzaken van moedersterfte aanpakken.

Planet

Het unieke van de MVO beker is dat het papier van de beker gemaakt wordt uit 24% gerecycled papier plus dat de beker CO2 neutraal is.

Hierdoor behoort de MVO beker tot één van de meest duurzame wegwerpbekers. Het toepassen van 24% recycled vezels in de MVO beker levert een reductie van de milieubelasting op van 13% t.o.v. een vergelijkbare standaard beker met 100% virgin vezels.

Profit

Via het introduceren van de MVO beker willen wij een lange termijn winst behalen voor zowel onze onderneming als voor de maatschappij. Concreet betekent dit:

  1. zoveel mogelijk afdracht realiseren voor Cordaid Memisa
  2. zo laag mogelijk milieubelasting realiseren bij het gebruik van wegwerpbekers
  3. klanten kennis laten maken met ons brede assortiment aan disposables

Doet u mee? Neem dan contact met ons op!
bestel nu
  • Prijs per doos € 57,50
  • 8oz / 240 ml
  • 1000 stuks in een doos
  • ex. BTW & verzendkosten
 mvo beker - cordaid memisa, biological solutions

 mvo beker - cordaid memisa, biological solutions