Titel

over ons | mvo beker - cordaid memisa, biological solutions

Pagina
Navigatie cordaid memisa biological solutions
Inhoud
De MVO beker is het resultaat van de samenwerking tussen BioLogical Solutions en Cordaid Memisa.
cordaid memisaCordaid Memisa ziet gezonde moeders als de spil voor het doorbreken van de armoedespiraal. Vooral voor arme mensen is de afstand tot de zorg niet te overbruggen. Letterlijk en figuurlijk.
                                          Vrouwen en kinderen zijn daarbij extra kwetsbaar.

Elke anderhalve minuut sterft een moeder. Onnodig. Betere gezondheidszorg redt levens en maakt hen gezonder en weerbaarder. Gezonde moeders gebruiken hun kracht om het leven van hun kinderen beter in te richten. In de strijd tegen moedersterfte biedt Cordaid Memisa oplossingen op maat voor de belangrijkste oorzaken van moedersterfte. Voor die moeders zetten we onze kennis en kunde in. Voor hen maken we de gezondheidszorg  beter. Dat maakt moeders  gezond en krachtig. Met directe impact op de hele samenleving. Moeders maken het verschil.


biological solutionsBioLogical Solutions levert een uniek assortiment aan bio-based en recycled content disposables. Bio-based betekent dat deze disposables worden gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en/of restmaterialen.

Recycled content betekent dat de materialen geheel of deels bestaan uit gebruikte materialen zoals oud-papier of gebruikte PET flessen.

BioLogical Solutions onderscheidt zich door met de klant samen te werken in zowel de communicatie naar gebruikers toe als in het bedenken van oplossingen voor de afvalstroom van deze disposables. Hierdoor ontstaat een unieke samenwerking in de totale keten ten behoeve om duurzaamheid te bereiken. BioLogical Solutions heeft jarenlange ervaring op gebied van grondstoffen en recycling hiervan.

Eén van de directeuren is bestuurslid van de FNOI (Federatie van Nederlandse Oud Papier Industrie). Hiernaast neemt BioLogical Solutions zelf verantwoordelijkheid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen door als organisatie klimaatneutraal te werken, diverse projecten op gebied van (jeugd)onderwijs en sport te ondersteunen.
bezoek de website van Cordaid Memisa mvo beker - cordaid memisa, biological solutions

 mvo beker - cordaid memisa, biological solutions